GSO'DA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” YAPILDI [24.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı’nın katılımlarıyla, “İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

GSO ŞUBAT MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [22.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizin hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini belirterek, Bize düşen de var gücümüzle çalışmaktır, daha fazla istihdam yaratacağız, daha fazla ihracat yapacağız’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Şubat ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

GAZİANTEPLİ SANAYİCİLERDEN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DESTEK [16.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine tüm güçleriyle destek vereceklerini belirterek, "Her zaman ülkesinin ve devletinin yanında yer alan Gaziantepli sanayiciler olarak, bu milli seferberliğe yüzde 5 istihdam artışıyla destek vererek katılacağız." dedi.

''6. PENTEX FUARI'', BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMETŞİMŞEK'İN KATILIMIYLA AÇILDI [08.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

“GAZİ UNVANINI, ŞANLA VE ŞEREFLE TAŞIYORUZ” [07.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gazianteplilerin milli mücadele ruhuyla her zaman mukaddes vatanına ve şanlı bayrağına sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ GÜR, GSO’YU ZİYARET ETTİ [06.02.2017]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

TEKSTİL VE PENYE SEKTÖRÜ GAZİANTEP’TE BULUŞUYOR [05.02.2017]

Sanayi ve ticaretin kalbinin attığı merkezlerden Gaziantep, birbiri ardına düzenlenen fuarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ocak ayında başarıyla gerçekleştirilen ve rekor sayıda ziyaretçinin ağırlandığı GAPTARIM ve GAPFOOD fuarlarının ardından kısa bir süre sonra “6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)”nı 8 Şubat tarihinde açmaya hazırlanıyor.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tüm sektörlerde yaşanan gelişmeler ve pazarlarda meydana gelen yeni oluşumların rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı ortam doğurduğunu ifade ederek, firmaların yürüteceği pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin önemli olduğunu belirtti.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, TOBB HEYETİ İLE BİRLİKTE MISIR’I ZİYARET ETTİ [02.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyetiyle birlikte kara kıtanın en büyük ekonomik ülkelerinden birisi olan Mısır’a giderek, çeşitli temaslarda bulundu.

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı Ahmet Al Wakil’in daveti üzerine TOBB heyeti, iki günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

GAZİANTEP YENİ YILA YÜZDE 16 İHRACAT ARTIŞIYLA BAŞLADI [01.02.2017]

Gaziantep ihracatı yeni yıla yükselişle başladı. Ocak ayında çift haneli artışla 494 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 oranında artışla toplam 493 milyon 909 bin dolarlık ihracat yaptığını ve en fazla ihracat yapan beşinci il konumunu koruduğunu bildirdi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI HIZ KESMİYOR [30.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, sanayisiyle lider konumda olan Gaziantep’te, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapmaya devam ettiklerini belirterek, “İşçilerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren zorunlu hale geldi” dedi.
GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt