GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR [26.04.2018]

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı GAP Bölge Müdürü Halil Şaşmaz, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Halil Şaşmaz, “Allah yeni görevinizde kolaylıklar versin” dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN ÖZLÜ’DEN GSO-MEM’E ZİYARET [24.04.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
GSO tarafından, Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi Mckinsey ile yapılan, “Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” toplantısına katılan Şimşek ve Özlü daha sonra merkezde yer alan atölyeleri gezdi.

KONUKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMASINI DİLERİM” [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm çocukların barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasını diledi.

Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “yarınlarımız” diye tanımladığı çocukları en iyi şekilde hazırlamanın herkesin en asli görevi olduğuna vurgu yaparak, “Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

GSO BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ 23 NİSAN’I KUTLADI [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, milletçe birlik, beraberlik içinde bu gurur gününü, mutluluk ve coşkuyla yaşadıklarını belirterek, “Bu gurur günü, Milletimizin, öncelikle kendi kurtuluş mücadelesini yönetmeye başladığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin yeniden var oluşunun bir ilanı olan bugünü, en değerli varlıklarımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir” dedi.

GSO’YA ZİYARETLER [20.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) tamamlanan seçimlerinin ardından yapılan nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürü Atilla Yıldıran ve Halkbank Gaziantep Ticari Şube Müdürü Murat Yıldırım, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

GSO HEYETİNDEN VALİ ALİ YERLİKAYA VE KURUMLARA ZİYARET [19.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

GAZİANTEP İL VE İLÇE ODA VE BORSALARINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET [18.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, beraberlerindeki heyetle birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

GSO-MEM KURSİYERLERİNİ İSTİHDAMA YARIM MAAŞ DESTEK [15.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) devam etmekte olan kursları bitiren kursiyerleri istihdam edecek olan firmalara 6 ay boyunca yarım maaş destek sağlanacak.

LİSELİ GENÇ GİRİŞİMCİLER GSO-MEM’DE PROJELERİNİ SERGİLEDİ [10.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Başarı Vakfı işbirliğinde düzenlenen programda liseli genç girişimcilerin proje sergisine ev sahipliği yaptı.

GSO BAŞKANI ÜNVERDİ, YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU [08.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt